top of page

Čumićeva br. 26 Pančevo

Tehnički opis

  „Trifcom Inženjering“ doo , privatno građevinsko preduzeće sa višedecenijskim iskustvom, u širem centru grada Pančeva u ul. Čumićeva 26, gradi dva stambena objekta-lamela 1 i lamela 2, sa 23 stambene jedinice. Objekti se nalaze u mirnom stambenom kvartu, u blizini svih infrastrukturnih sadržaja koji obezbeđuju udoban i komforan život - 6 minuta hoda od osnovne škole, vrtića i pijace, 16 minuta hoda do centra grada i glavne autobuske stanice, 10 minuta hoda od LIDL-a, BIG tržnog centra i glavnih saobraćajnica (brz izlaz na E 70). 
   Lamela 1 je spratnosti Po+Pr+3+Ps i orijentisana ka ulici, a lamela 2 je spratnosti Po+Pr+2+Ps i smeštena je u dvorištu izolovana od gradske gužve i buke . U lameli 1 se nalazi 13 stambenih jedinica  od 46,13 m² do 93,09 m² korisne površine, a u lameli 2 je 10 stambenih jedinica  od 32,93 m²  do 106,62 m² korisne površine.
   Na raspolaganju su i garažna mesta za kupovinu u podzemnoj garaži. U obe lamele se nalazi po jedan  putnički lift - od podruma do poslednje etaže (povučeni sprat). 
   Raspored prostorija je projektovan u skladu sa najsavremenijim standardima koji omogućavaju komforan i udoban boravak- spavaći blok sa kupatilom je hodnikom odvojen od zajedničkih prostorija (kuhinja,trpezarija,dnevni boravak, toalet), osim toaleta sve prostorije imaju prirodno osvetljenje i ventilaciju,  svi stanovi imaju spoljni prostor-balkoni i terase, osim prizemlja. Predviđeni su najkvalitetniji materijali za građenje – fasadni zidovi od termoblokova, fasadna  PVC stolarija sa termoizolacionim troslojnim staklom i roletnama, sigurnosna ulazna vrata, klima uređaji- grejanje i hlađenje, podna obloga parket i keramičke pločice. Projektovana je unutrašnja gasna instalacija za grejanje i pripremu hrane (šporet). Grejanje je radijatorsko na gas, a svaki stan ima svoj gasni kotao i merač potrošnje gasa.
    Plaćanje je po dogovoru, mogućnost plaćanja u više rata, popust za plaćanje u celosti u fazi izrade konstrukcije.
    Za detaljnije informacije obratiti se na telefon broj 062 8512585  ili na office@trifcom.com

bottom of page